SQ - SJÄLENS INTELLIGENS

Själens intelligens når du genom vägledning och att blicka inåt

Ibland står vi i ett vägskäl och kan behöva lite stöd på vägen. Innerst inne känner vi vilket val vi behöver göra, men det kan kännas både skrämmande och omöjligt. När du kommer i kontakt med din egen själ och den lilla rösten inom dig, så kommer du så småningom att bli tryggare i dig själv och hitta vägen framåt..

Vill du utveckla din SQ, andlighet & inre kompass?

Din själ är din egen inre kompass som alltid vet vad som är rätt för dig. Men du behöver lära dig att lyssna på den inre rösten.


Vägledning med automatskrift

Du får ett coachsamtal där Carin kanaliserat ner ett budskap genom automatskrift innan ni möts via ett zoom-samtal. Därefter får du coaching och väglening i din process för att komma framåt mot läkning och det mål du har.


30 minuter 650 kr

Helande vägledningssamtal

Här får du ett kanaliserat automatskrift  meddelande unikt till dig eller en känsloförvandling kombinerat med coachsamtal för att ge dig det du behöver för att komma vidare med tankar och känslor som hindrar dig just nu.

60 minuter 1250 kr


Från boken "Själens intelligens"

Det finns en gudomlig punkt i vår hjärna. Vid sidan av IQ, vår intellektuella intelligens, och EQ, vår emotionella intelligens, har vi en tredje intelligens, SQ, själens intelligens.

Själens intelligens är unik för människan och ger oss möjlighet att söka en djupare känsla för livets mening och vår plats i universum.

Danah Zohar arbetar med ledarskapsutbildning vid Oxford University. Ian Marshall är psykiater och psykoterapeut. Paret har tidigare givit ut bland annat Kvantjaget.