KONTAKT UPPGIFTER

Kontakta Carin Hörnfeldt

 

Diplomerad ICF Coach,

EQ-painting Coach & lärare, utbildare samt ägare av pantentet för metoden

 

via E-post

carin@creomotivation.se

 

Telefon

0730-633 911

Chatta via Messenger

Ta del av Carin Hörnfeldts tankar och reflektioner i hennes blogg

https://blogg.creomotivation.se/

KONTAKT

 
 
 
 

Recension från Sofia som använt EQ-painting appen i 28 dagar

Mina mardrömmar har försvunnit och jag kommer lättare till ro när jag ska sova. Känner mig piggare när jag vaknar och jag känner en ny känsla nu: Genuin lycka! Den kommer ofta - speciellt när jag lyssnar på musik. Nu känner jag mig mer peppad och har mer tro på mig själv. Känner att jag ska våga prova saker jag drömmer om, kanske börja studera igen. Får höra att jag ser lycklig ut, fräsch och frisk. Nu vill jag bära min kropp med stolthet. 

Sofia Brattén

Recension från Anneli som använt EQ-painting appen i 28 dagar

EQ-painting får mig att befria känslor från djupet och det känns så underbart och kraftfullt att använda det. Det känns att jag får ett lugn i kroppen när jag målar. 


Anneli Irebäck

Recension från Gunilla som använt EQ-painting appen i 28 dagar

Det som jag upplevde med EQ painting, var en sorts uppvaknande. Känslorna som kommit fram ur gömmorna och tankarna kopplade till dem, var som att se sig själv på nytt igen. Att transformera sig och se härvan med negativ pålagring försvinna i en ström av färger - det har gett mig lugn och en visshet om att ”livsvirveln” tar mig vidare. Jag är mer fri än före och denna metod ska jag bära med mig genom livet. 

Gunilla Johansson

Recensioner angående hur det känts efter en Känsloförvandling

Tack Carin för en härlig Känsloförvandling. Det har nu gått ett par dagar och jag känner mig så glad och "lätt".

Evamaria Prozell

Jag är så tacksam för Känsloförvandlingen. Det har gått två dagar och jag känner mig mer balanserad och lugn. Något har skiftat i mina energier och automatiska tankar. Jag är mer förankrad i nuet.

Katharina Ingvarsson

In this paragraph you can write a description of your business, your personal interests, your professional skills - or really whatever you prefer to use this text block for actually. And 

Recension angående Kursen Creo motivation members

Jag är så tacksam att jag har kommit i kontakt med Carin som är professionell med en sådan värme och hennes skattkista som hon delar med sig av med glädje. Hon är duktig på vägleda i livshjulet och en klippa i förändringsarbetet. EQ-paintingen och linjemeditation har verkligen gjort att jag har kunnat bearbeta känslor på djupet. Så otroligt givande.
Känsloförvandlingarna är så fantastiska med. Jag har lärt mig att prioritera och värdesätta mig själv mer. Tack Carin för din omtanke, fina vägledning och inspirerande samtal.

Anneli Irebäck

Recension angående coaching

Jag har lärt mig att jag kan skapa precis allt jag vill. Allt är möjligt! Jag har förstått att jag har både frågorna och svaren inom mig.

Det har varit tryggt med förändringarna. Jag har satt mål och skapat en plan med olika delmål. Det största var när jag gick från att varit embivalent till säker, i en fråga som handlade om jag ville ha en relation. Jag var särskilt nöjd med Carins närvaro, livserfarenhet och nyfikenhet. 
Anna Maanmies

Recension angående coaching

Coachingen har hjälpt mig att röja undan inre hinder som tidigare tagit för mycket energi. Det har gjort att jag fått ännu större tillgång till min potential och inre lugn. Det gynnar mig både i privatlivet och mitt företagande. Jag uppskattade Carins förhållningssätt och att hon hade egna erfarenheter av personlig utveckling.

Cecilia Elander

Recension angående coaching

Jag kom i kontakt med Carin via hennes gratis live sändningar. Carin hade ett fint erbjudande som jag nappade på . Där hon skulle coacha mej och gav mej värdefulla verktyg å fina tips å råd i min utveckling. Har börjat att tro på mej mera å har fått mer tillit att man klarar mer än vad man trodde var möjligt. Carins fina stöd å pepp har hjälpt mej att se klarare på saker å ting. Tack Carin för din vänlighet, ditt engagemang,  din kunskap du besitter på och delar med dej av.
Pia Nilsson, coachklient

Recension angående coaching och EQ-painting

Detta är både kul och kraftfullt! Carin är en tantastisk coach, inkännande med djup erfarenhet och kraftfulla verktyg! Unna dig hennes stöd på din resa! Lycka till! Lena Zimmerman


Recension angående coaching

Carins professionella och följsamma coaching har fått mig att växa som person genom de frågor hon ställt och genom att visa på svaren som kommer från mig själv. Hon är fenomenal på att guida framåt genom att känna in och lyssna in. Hennes värme, kärlek och de råd hon tillfört har gett mig mycket nya verktyg i min verktygslåda. Berit Könberg


Recension angående EQ-painting

5,5 stjärnor av 5.

Jag har alltid undvikit att rita och måla, någon slags rädsla för att inte göra "rätt" eller att det inte blir "fint".

Kände att jag behövde puffa mig ur komfortzonen, få kontakt med känslor som mitt mentala, medvetna jag intre riktigt kunde få grepp på, så jag antog utmaningen att måla EQ-painting med Carin.

Himmel, jag upptäckte att det inte handlade om att måla utan att skapa... med mina egna känslor, få fram det som "skaver" för att sedan få skapa igen och se mitt mörker omvandlas till ljus. Tack Carin för din trygga vägledning och inte minst ditt smittande skratt som gör allt så lätt. Anita Westman


Recension angående EQ-painting

Jag vill ge dig en kredit för att hålla i sånt som vi alla behöver i ett stressat samhälle. Tummen upp för Creo motivation. Har själv haft EQ-painting med dig. Fyller själen med inre ro att måla utav sig och utveckla kreativiteten med känsla. Heja. Anneli Nilsson