EQ - EMOTIONELL INTELLIGENS

Du utvecklar din emotionella intelligens genom att måla

Färg och form kommunicerar med dina känslor, och genom EQ-painting utvecklar du din EQ.

Ökad kreativitet både i måleriet och i livet
Ett av de kraftfullaste sätten att träna hjärnans kreativa förmåga som finns.

Vägledningssamtal med automatskrift

Genom Carins egen andliga kanal av vägledning via automatskrift, kan du få ett mer djupgående samtal. Du får den vägledning du behöver just nu, för att utvecklas vidare och släppa mönster som inte fungerar längre.

30 minuter 625 kr

Helande Vägledningssamtal

Genom EQ-painting och Carins egen andliga kanal av vägledning, kan du få ett mer djupgående samtal. I det här unika samtalet får du också möjlighet att bli fri från känslor som tynger dig. Carin kanaliserar ut dina känslor och förvandlar dem samtidigt under samtalet.

45 minuter 770 kr

EQ betyder Emotional Quotens eller Emotionell intelligens

Emotionell intelligens handlar om att känna sina känslor, sätta ord på sina känslor, bygga och bevara relationer samt att känna empati.

Genom att använda metoden EQ-painting så utvecklar du din emotionella intelligens kvot och får på köpet bättre relationer - både med dig själv och andra.

Du kan använda den här processen till alla typer av förändringar i ditt liv, inte bara för att må bättre.  Den skapar bättre förutsättningar för klokare val och handlingar i ditt liv så att du ständigt utvecklas mot ett nytt bättre jag.

Färg och form är känslornas språk precis som musik

Med färg och form får du lätt kontakt med ina känslor och genom att måla så komme faktiskt förändringarna att ske nästan automatiskt, på ett liknande sätt som alla andra förändringar i livet.


Alla har en omedveten intelligens som vet mer än vårt normala medvetande. Under skapandet sker en kommunikation mellan våra känslor, det som vi spontant målar fram på duken och vår omedvetna intelligens. Det är i det här triangelspelet som insikter kan uppstå och förändringar ske.    

Befria dig från jobbiga känslominnen eller tankemönster

Det unika med EQ-painting är dess Transformationsmåleri. 

I den här processen du kan befria dig ifrån dina obehagliga känslominnen och/eller negativa tankemönster och sänka grundspänningen i kroppen.

Här får du verktyg som förändrar på djupet.


När du gör så kan du på ett tryggt sätt utforska dina känslor och att förvandla dem ger dig en lättnad både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du skalar bort de lager av händelser som du varit med om som hindrat dig att nå dina mål.

Alfavågstillstånd, mindfulness eller flow

När du glömmer tid och rum under målandet går du in i ett avslappnat medvetandetillstånd (alfavågor i hjärnan) vilket ger dig de bästa förutsättningarna att läka ut stressens skadeverkningar i nervsystemet. På så vis får du dessutom kraft att orka med förändringsarbetet.

Under den här typen av målarprocess är det vanligt att man får viktiga insikter om orsaker och lösningar, insikter som är känslomässigt förankrade, starkt motiverande och ger drivkraft till nödvändiga förändringar. Det känns helt enkelt naturligt att göra rätt saker.

Du målar utifrån dina känslor och är på så sätt fri att skapa precis vad du vill på din duk. Det finns inget rätt eller fel.

EQ-painting är kopplad mot Hjärnforskning, som förklarar att när kreativitet och logik möts, så kan nya fantastiska insikter dyka upp.

När du målar så är det lätt att glömma tid och rum. Du får då den mentala vila som hjärna behöver i vår värld av konstant informationsflöde. 

Genom EQ-painting hittar du dig själv, dina känslor och din själ. Genom att förvandla det du bär på så förändras din verkligehet.

EQ-painting Kurs eller Coaching

För tillfället så ges utbildningen endast online och vid grupper fler än 4 personer.


Du får 12 tillfällen måla tillsammans med Carin Hörnfeldt, lära dig teorin och alla de övningar som är viktiga för att skapa en varaktig förändring i ditt liv. Du lär dig att använda EQ-painting som ett verktyg i ditt dagliga liv.

Paketpris: 3 750 kr/person

Här får du tillgång till kursen "Bli hel och Bli fri!"

En kurs som pågår 365 dagar och där får du lära dig alla 12 övningarna i EQ-painting, plus att du får ta del av Carin Hörnfeldts Bonusmaterial helt gratis. Där hittar du delar av hennes andra kurser, vägledningar varje vecka och meditationer. 


Du betalar endast: ca 149 kr/månad (14 dollar)

EQ-painting Lärarkurs

Vill du själv jobba som EQ-painting lärare?


Här kan du som gått både Grundkursen och Fortsättningskursen, ta del av Lärarutbildningen som gör att du kommer att själv kunna lära ut EQ-painting. Kursen är upplagd på 12 tillfällen.

Du får personlig coaching av Carin Hörnfeldt vid varje tillfälle.


12 tillfällen + avslutning /diplomering:
9 600 kr + moms

EQ-painting coachutbildning

Vill du själv jobba som EQ-painting som coach?


Då är det här helt rätt utbildning för dig! Du lär dig att coacha andra personer i deras personliga utveckling genom EQ-paintings olika övningar och speciellt med fokus på Transformationsmåleri.

För att kunna utbilda dig till coach behöver du först blivit färdig EQ-painting lärare.

7 tillfällen inkl. avslutning:  8 750 kr + moms

EQ-painting och linjemeditation har verkligen gjort att jag har kunnat bearbeta känslor på djupet. Så otroligt givande!

Jag är så tacksam att jag har kommit i kontakt med Carin som är professionell med en sådan värme och hennes skattkista som hon delar med sig av med glädje. Hon är duktig på vägleda i livshjulet och en klippa i förändringsarbetet.

/Anneli Irebäck