Recensioner

Recension angående Kursen Creo motivation members

Jag är så tacksam att jag har kommit i kontakt med Carin som är professionell med en sådan värme och hennes skattkista som hon delar med sig av med glädje. Hon är duktig på vägleda i livshjulet och en klippa i förändringsarbetet. EQ-paintingen och linjemeditation har verkligen gjort att jag har kunnat bearbeta känslor på djupet. Så otroligt givande.
Känsloförvandlingarna är så fantastiska med. Jag har lärt mig att prioritera och värdesätta mig själv mer. Tack Carin för din omtanke, fina vägledning och inspirerande samtal.

Anneli Irebäck

Recension angående coaching

Jag har lärt mig att jag kan skapa precis allt jag vill. Allt är möjligt! Jag har förstått att jag har både frågorna och svaren inom mig.

Det har varit tryggt med förändringarna. Jag har satt mål och skapat en plan med olika delmål. Det största var när jag gick från att varit embivalent till säker, i en fråga som handlade om jag ville ha en relation. Jag var särskilt nöjd med Carins närvaro, livserfarenhet och nyfikenhet.  Anna Maanmies

Recension angående coaching

Coachingen har hjälpt mig att röja undan inre hinder som tidigare tagit för mycket energi. Det har gjort att jag fått ännu större tillgång till min potential och inre lugn. Det gynnar mig både i privatlivet och mitt företagande. Jag uppskattade Carins förhållningssätt och att hon hade egna erfarenheter av personlig utveckling.

Cecilia Elander

Recension angående coaching

Carins professionella och följsamma coaching har fått mig att växa som person genom de frågor hon ställt och genom att visa på svaren som kommer från mig själv. Hon är fenomenal på att guida framåt genom att känna in och lyssna in. Hennes värme, kärlek och de råd hon tillfört har gett mig mycket nya verktyg i min verktygslåda.
Berit Könberg


Recension angående EQ-painting

5,5 stjärnor av 5.

Jag har alltid undvikit att rita och måla, någon slags rädsla för att inte göra "rätt" eller att det inte blir "fint".

Kände att jag behövde puffa mig ur komfortzonen, få kontakt med känslor som mitt mentala, medvetna jag intre riktigt kunde få grepp på, så jag antog utmaningen att måla EQ-painting med Carin.

Himmel, jag upptäckte att det inte handlade om att måla utan att skapa... med mina egna känslor, få fram det som "skaver" för att sedan få skapa igen och se mitt mörker omvandlas till ljus.

Tack Carin för din trygga vägledning och inte minst ditt smittande skratt som gör allt så lätt. 

Anita Westman


Recension angående EQ-painting

Tack Carin för att jag fick testa EQ-painting i din mysiga ateljé. Det var intressant och spännande och jag rekommenderar varmt andra att testa på det. Så kul!

Dana Strömstedt


Recension angående EQ-painting

Jag vill ge dig en kredit för att hålla i sånt som vi alla behöver i ett stressat samhälle. Tummen upp för Creo motivation. Har själv haft EQ-painting med dig. Fyller själen med inre ro att måla utav sig all kreativitet med känsla. Heja.

Anneli Nilsson

Recension angående coaching

Jag kom i kontakt med Carin via hennes gratis live sändningar. Carin hade ett fint erbjudande som jag nappade på . Där hon skulle coacha mej och gav mej värdefulla verktyg å fina tips å råd i min utveckling. Har börjat att tro på mej mera å har fått mer tillit att man klarar mer än vad man trodde var möjligt. Carins fina stöd å pepp har hjälpt mej att se klarare på saker å ting. Tack Carin för din vänlighet, ditt engagemang,  din kunskap du besitter på och delar med dej av.
Pia Nilsson, coachklient